Saturday, October 25, 2014

Stay gold

Hi...
Source: twitter 

Tonight I dont have a lot of words to be written. I already dont feel sad as yesterday feelings. (I am grateful for this) I didn't go out, actually i have plans to go out with my best friends but for some reason it failed... I think i will share about my bracelets product this night. :))

this my bracelets product.. "Stay gold":

Masayu Anastasia wear stay gold.
If you love this, please visit @heloosun on instagram.. I would be very happy to know. :)))


Friday, October 24, 2014

Sailormoon

Mungkin beberapa post saya terdahulu hampir selalu saya tulis dengan bahasa inggris. Kali ini saya mikir bakal nulis sesuai keinginan aja. Dengan beberapa pertimbangan sih, kalau dulu saya lebih konsen ngeblog fashion diary dan hampir 80persen pembaca bukan dari indonesia. Tapi setelah lama gak ngeblog dan mulai nulis lagi saya mikir blog ini bakal lebih jadi tempat buat nyurahin unek2 hhe. Ya sama sih sebenernya dulu juga, cuma lebih konsen ke daily style mungkin dulu. 

Ngomong-ngomong pagi ini saya lagi mood-moodnya nulis disini, secara lagi gak mood nulis di twitter. Habis kadang saya mikir kayaknya saya udah bikin semua jadi salah, gara2 ngetweet/ ngeretweet/ komen seleb twit di twitter. Kadang yang begini2lah bikin orang yang ngebaca salah paham. Yang saya gak maksut apa2 orang bacanya jadi apa2. Its okay sih sebenernya, tapi pedih juga kalo yang jadi mikir apa2 itu orang yang kita sayang.

Orang yang kita sayang: mungkin ini adalah inti segala inti yang ngebuat hari-hari bisa manis banget tapi juga bisa sebaliknya pait banget. Itu kenapa dewasa ini saya lebih berharap semuanya berjalan simple, mulai dari jatuh cinta yang simple sampai ngejalain hubungan yang simple. Saya udah sering sih baca2 yang pedih2 kayak yang ngangkat kepahitan hidup ini sebagai tulisan atau "maha karya"#apasih yatapi bener, oke apapun itu. Saya pikir bikin suasana hati yang kelam makin kelam aja. Misal pas patah hati ditulis sungguh tragis, saya dulu juga sih hhe :p. Tapi sekarang saya sadar buat memilih semua yang lebih simple, sederhana: menyederhanakan yang pahit pahit jadi gak pahit-pahit banget. Kira-kira gitu. Jadi intinya saya lebih pengen mengemas segala yang sedih jadi gak sedih2 banget lagi, dan bumbu yang paling pas buat itu adalah komedi di dalamnya. Intinya hidup udah susah, patah hati udah gak enak makanya harus kita hindari! :p kalau kepaksa harus ngalamin ya gpp, maksutnya gue bisa apa.. :( Nanti kalo udah sembuhan baru deh kita ingetnya dari sudut yang lucu2, enak kan sambil ketawa. Inget sambil ketawa. #iniprinsip

Aslinya ini saya lagi patah hati, belum sembuh2 bener tapi inget2 kata2 adalah doa dan juga berpikirlah positif!!! jadi saya mau terus percaya kalo dia sebenernya baik. Mungkin dia lagi kenapa atau kenapa jadi begini atau begini. Saya harap bisa tetep sama dia: yang terbaik siapapun itu.

Oiya ini foto saya beberapa hari ini:
Source: #sailormoon

Kalo sailormoon bilang dengan kekuatan cinta akan menghukummu, kalau saya: Dengan kekuatan tidur akan.. (silahkan isi sendiri) 

Tuesday, October 21, 2014

a day that never expected.

One day I drink my favorite
greentea with mango puding. And that taste was really ....... I'm also just realized fitting my friend said, "You want to throw up, you do not eat all day nor". 
A piece of my writing above is a picture of my broken heart. 

Broken heart is one of the most scary day I think, because that's when all favorite foods is not going to be favorite anymore. And shopping or gossiping with a friend who makes a girl happy just like a soap opera footage that I saw no expression. 

a day that never expected.


But from every broken heart that I dont regret is I've fallen in love with 
sincere. 

photo of me, that night:

ps: Just like Mario Teguh said, sekacau-kacaunya hati kamu orang yang baik wajib menjaga penampilannya. :p


Wednesday, August 13, 2014

RIP Robin.


I used to think the worst thing in my life was end up all alone, its not. The worst thing in my life is to end up with people that make you feel all alone. 
RIP Robin William (1951-2014).
source: sheetal_06

nra.

instagram: heloosun

source: nastygal


Good good night everyone! 
-nora-


Tuesday, August 5, 2014

About.


Long enough i don't write here. 
Many things are happening and people are present in my life lately.

 I learn and re-learn about: patient, forgiving, and still love.


Conclusions about, I was a human being who is not much different from the others.

nRa.

--------------------------------------------------------


source: emo4keunoreeves

source: ashiya_houseofcards

Good night everyone! Love!
nora_xx

Monday, September 23, 2013

:)


Don't have many words this morning .. 
I just wanna say "Grow a smile will bring luck" 
xoxoxo
 Loveeeee!!



                                                                
_:)



Wednesday, May 15, 2013

Forgiveness.



In life there is always a disappointment, I call it "dark" The darkness that comes from what we remember with painful. Are often from those we love, Maybe different when other people do the same.

Then we remember all of them "in our memory" consciously or not .. We measure what we give and we accept, angry, and sad.
 
There is nothing worse than maintaining the wound, let alone let the wound fester I call it "hate".

Do not let the people who hurt you make you become the same person.
Do not let anything contaminate your heart, because the true Living God in your heart

 And the best teacher is your own heart.
 
All about curing disappointment just "forgive"
Wounds that remove only "sincere"

 
We learn, about no harm, replying something bad with something good.

 
Or try don't care about the hurt, so there is no bad or anything that will touch let alone hurt us
I call it "did not give a chance".

 

Life is too short to be meaningless,  
Remove all "darkness" Publish just peace
began at this time of his life will be beautiful 
just like in the morning,  
where the sun will always rise "Happiness"




Go Check!




Lea Cap
Vintage denim dress & shoes
Bracelets Heloosun

----------------------------------------


 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Anyways Thank you so much Gogirl! :)

 ------------------------------

Have A nice day friends! 

-nora-




Monday, May 6, 2013

Life = Smile


Today.. I woke up and I just want to say
"life will be better when we smile" :)

Do what makes you excited, well dressed, and grateful <3



Anyways, you'all should visit this!  
Dskon.com Veryyy Cool!
 
Dskon.com is an online shopping platform where you can find the very best deal in town, products and brand reviews, exclusive promo offers, even to fashion tips and tricks on how to maximize your look!  
Visit the website  (http://www.dskon.com) - where you can browse a variety options of Indonesia's Online Shops with different catagories! :)
and visit also (http://www.dskon.com/blog/) - where you can find the latest trend review, regarding fashion, beauty and many more :)



 ----------------------------------------------
Osella vintage Polo
Short Wrangler
Vans Shoes
Necklace n bracelets heloosun


  Follow me!
  INSTAGRAM

 ---------------------------------


Back grateful .. My accessories handmade products, featured in one of the famous magazine in my country . ANEKA Yess or Yess Magz! Thank you very much .. It means a lot to me :)


photo by: Aneka Yess
  
Acha Septriasa wear
 Chelsi , Rose , Chocky from heloosun collection 


Follow heloosun




--------------------------


Have A Cool Day My  Friends ! :))) 

----------------------------
LOVE
nora_



Friday, April 19, 2013

Happy = thinking positive.



Every day is a new day.. then we find some new problems, some new happiness, or a new love, a new disappointment.. No one really sweet or bitter fact,depending on where we want to see it. Just keep thinking positive to always be HAPPY... Have a nice dayy :)




How you see the world..
-----------------------------------------------------------------

*The answers*
---------------------------------- 





--------------------------------------------------------



Harem Short Nyla
Watch Esprit
Shoes Vintage
Bracelets Heloosun

-------------------------------------------

Follow my heloosun shop!


also my intagram



-----------------------------
thank youu *-*
------------

 


Monday, March 18, 2013

feel fine.


I often hear .. about having a life partner, that he is no longer attracted to other women. 
Even though we know, so manyy beautiful women on this earth.
Have someone like that is more than a diamond.



Puma
bag n shoes vintage
floral skirt my mom made
Accessories heloosun jewelries

xxo.
nora_